Objektivat kryesore të Go Green janë për të rritur vetëdijesimin e publikut dhe edukimin në lidhje me qëndrueshmërinë e energjisë, për të mobilizuar të rinjtë në realizimin e projekteve të gjelbër dhe të ndikojmë në politikë bërje përmes fushatave dhe ndikimit.

 

Share/Save/Bookmark